June 27th, 2015, Bucharest
  • I&S
  • Ilinca & Stefan

The Happy Couple

Stefan

Aratos si zambaret, sugubat (oleaca), face si desface, iubeste si intinereste, de nimic nu se sfieste!
Punct ochit si punct lovit, Busu’ s-a si logodit cu a lui mandra gratioasa, cu ochi negri si frumoasa, pe viata a lui mireasa!

Ilinca

Oachesa si frumusica, calda, blanda, cumintica, zvelta ca o floricica, este a Evei demna fiica. A fost greu, dar l-a gasit asa cum si l-a dorit, nici prea mic dar nici prea mare, e serios in comportare, sprinten, vesel, dulce tare, deci un domn cu d-ul mare!

June 27th, 2015, Bucharest

{yn}
{yl}
{on}
{ol}
{dn}
{dl}
{hnn}
{hl}
{mnn}
{ml}
{snn}
{sl}

Biserica Domnita Balasa – Va asteptam la ora 16:00

Binecuvantati de parinti si sustinuti de domnisoarele si cavalerii de onoare si de toti cei care vor sa ne fie alaturi, ne vom uni destinele prin Sfanta Taina a Casatoriei intr-un cadru deosebit, acompaniati de corul Bisericii Domnita Balasa. Prieteni de suflet si parinti spirituali ne vor fi nasii, Larissa si Mircea. Va multumim ca ne veti insoti pe acest drum pe care am pornit!

Restaurant Ambasad’Or Events – Va asteptam la ora 19:00

Bucuria nu e deplina daca nu o imparti cu cei dragi, asa ca va asteptam la petrecerea pe care o pregatim cu mult entuziasm, să ne veselim si să ne distram, ca la orice început de drum. Totul este pus la punct pana in cel mai mic detaliu, nu promitem o nunta clasica, ci o noapte memorabila!

Va rugam sa confirmati

RSVP

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de noi la acest eveniment. Va rugam sa ne confirmati participarea la petrecerea noastra pana la 1 iunie 2015

Photo Gallery